Reactie plaatsen

Reacties

Johan de Wit
4 jaar geleden

Mijn ervaring met Nico is uitstekend. Hij is altijd telefonisch beschikbaar, reageert op iedere email en is altijd bereid om ergens af te spreken waar en wanneer het de klant uitkomt. Is bovendien altijd bereid net dat beetje extra te doen als daarom gevraagd wordt. Kortom: uitstekende klantenfocus en echte "ontzorging"!

Bewoner
5 jaar geleden

Ik waardeer het zeer dat de beheerder initiatieven pro-actief ondersteund en de voortgang van onderhoudswerkzaamheden nauwlettend volgt.

Jacques van Bergenhenegouwen
5 jaar geleden

Aanvang 2018 zijn wij de samenwerking gestart met Amsteldam Beheer met onze VvE bestaande uit 40 appartementen. Na een lange periode met de vorige beheerder en vele pogingen om vorm te geven aan het beheer hadden wij besloten de overeenkomst op te zeggen. Er werd slecht gecommuniceerd, opdrachten werden niet of te laat in behandeling genomen en steevast te laat vergaderd. In het begin waren wij als bestuur nogal sceptisch na onze ervaringen. Nu na ruim een jaar is de conclusie dat wij geen betere beheerder hadden kunnen treffen.

Amsteldam Beheer heeft in 1 jaar tijd alle achterstanden weggewerkt. Het technische deel volledig inzichtelijk gemaakt en het bestuur de diverse mogelijkheden voorgelegd mbt de vele werkzaamheden die wij moeten gaan uitvoeren. Wij moeten als eigenaren zelf de keuze maken maar de informatie is compleet en wij hebben dan ook een goed gevoel bij de besluiten die genomen moeten worden.

Wij kunnen een ieder Amsteldam Beheer aanbevelen!

Jacques

J.E .Thomas
5 jaar geleden

Per october 2018 is onze VvE overgestapt naar een nieuwe beheerder : Amsteldam Beheer o.l.v. de hr. Nico Schavemaker
In korte tijd ervaren we deze beheerder als deskundig , efficiënt en sterk in de communicatie naar onze VvE (via telefoon ,mail en bijeekomst)
De hr. Schavemaker heeft sinds zijn aantreding duidelijk blijk gegeven van betrokkenheid bij reeds lang lopende zaken waarna hij in goed overleg met het bestuur actie op genomen heeft
Tevens valt het ons op dat de hr. Schavemaker technisch gezien kennis van zaken heeft : hij is zeer goed op de hoogte van alle aspekten van onderhoud en besteedt er gedegen aandacht aan .
Besluiten worden door hem genomen met accoord van het bestuur na een goede onderbouwing.
Door ervaring en bekendheid met verschillende bedrijven worden juiste en prijsbewuste keuzes gemaakt uit de offertes van installatie- en onderhouds instanties.
Ook voor de jaren die gaan komen vinden we dat deze beheerder goede ideeën aandraagt voor verduurzaming van het gebouw waarover we ons in de komende tijd gaan buigen.
Voor onze VvE zien we de toekomst met Amsteldam Beheer als zeer positief tegemoet